#älskanoveller - 30 nyanser av frihet (Ordberoende förlag, 2017)

"Frihet är ett brett ämne och kan innebära en mängd olika saker för olika människor, som att finna inre ro, ta plats, slå sig fri från det som begränsar och håller tillbaka eller ta kontroll över sitt eget liv. Vi har låtit en mängd etablerade författare såväl som debutanter fritt tolka ämnet i sina bidrag. För vad är frihet om inte det?

Sedan 2014 har vi gett ut novellsamlingar med olika teman, såsom kärlek eller saknad. I fjol kom #Älskanoveller - 30 nyanser av saknad som beskrevs av BTJ som en bok som "berör på flera plan".

I form av en novelltävling har juryn, bestående av Maria Blomqvist, Ewa Åkerlind, Kjell E. Genberg, Jennys Jacobsson och Sten Rosendahl valt ut 32 bidrag bland ett stort antal inskickade anonymiserade noveller till den här antologin för att representera årets tema - frihet."I novellantologin #älskanoveller - 30 nyanser av frihet medverkar jag med min novell "Allt har sitt slut".

Vill du köpa ett signerat (eller flera) exemplar av antologin? Kontakta mig då (för kontaktuppgifter, se fliken "Kontakt") och uppge namn, adress, e-postadress, telefonnummer, hur många exemplar du vill köpa och ev. till vem (så jag vet vem jag ska signera till).

Pris: 190 kr (inkl. frakt) / 165 kr (exkl. frakt)