#älskanoveller - 30 nyanser av saknad (Ordberoende förlag, 2016)

"Vad betyder egentligen saknad för dig, för mig, för oss alla? Ordberoende förlag har i en tuff tävling valt ut ett trettiotal författare som har fått beskriva vad saknad betyder för dem. Här finner man såväl etablerade författare som debutanter från hela landet. Ingen novell är den andra lik. Det stora urvalet inskickade noveller har gjort att nivån på bidragen till slut valts ut att medverka är hög. De vill beröra, inspirera och mana till efter tanke.

Detta är den tredje delen av "Älskanoveller", en serie novellantoligier där etablerade och debuterande författare över hela Sverige skriver om hur de upplever sin tillvaro. I den här gestaltas sorg och förlust, men även om att gå vidare.

Projekt #Älskanoveller startades av Jenny Jacobsson via en Facebookgrupp 2013. Projektet fick stor spriding i media under 2014. När "#Älskanoveller - 30 nyanser av kärlek" kom 2015 bevakades den av media från Umeå till Helsingborg. Författarna finns över hela landet. Nu kommer den efterlängtade uppföljaren.

Om saknad som tema: Ordberoende förlag startades 2009 av Ewa Åkerlind. Den första bok som gavs ut på förlaget var diktsamlingen "Saknad - ­dikter ur sorgen" , där hon skrev om saknaden och sorgen efter sin man som gått bort i en ovanlig och smärtsam cancersjukdom. När vi skulle välja tema för årets #Älskanoveller kändes det som en bra idé att välja just temat saknad. Saknad kan ha många ansikten."I novellantologin #älskanoveller - 30 nyanser av saknad medverkar jag med min novell "För länge sedan".

Vill du köpa ett signerat (eller flera) exemplar av antologin? Kontakta mig då (för kontaktuppgifter, se fliken "Kontakt") och uppge namn, adress, e-postadress, telefonnummer, hur många exemplar du vill köpa och ev. till vem (så jag vet vem jag ska signera till).

Pris: 190 kr (inkl. frakt) / 165 kr (exkl. frakt)