Att slukas av mörker (Förlagstryckeriet Vitterleken, 2008)

"Varje gång en människa tar sitt liv är det en förlust och ett misslyckande för hela samhället, särskilt när det rör sig om unga människor som borde ha all anledning i världen att vilja leva. Men vägen från lycka till självmordstankar och sedan vidare till självmordshandling är oftast lång och plågsam. Här följer vi två unga tjejers upplevelser, tankar och känslor genom den vägen.

En dag förändras den självsäkra och optimistiska Madeleines liv totalt och i hennes ögon verkar döden vara den enda smärtfria lösningen. Den deprimerade Simadra däremot har under flera år kämpat emot de självdestruktiva tankarna. När hon äntligen hittar en smula hopp i tillvaron visar den sig vara falsk och tankarna kring självmord blir än en gång oundvikliga.""Att slukas av mörker" är ett resultat av det projektarbete som jag och min vän Hanan Sabah Ryberg gjorde under sista året på gymnasiet.

Här kan du höra ett utdrag ur "Att slukas av mörker" (prologen):

Vill du köpa ett signerat (eller flera) exemplar av romanen? Kontakta mig då (för kontaktuppgifter, se fliken "Kontakt") och uppge namn, adress, e-postadress, telefonnummer, hur många exemplar du vill köpa och ev. till vem (så jag vet vem jag ska signera till).

Pris: 200 kr (inkl. frakt) / 175 kr (exkl. frakt)