#älskanoveller - nyanser av passion (Ordberoende förlag 2018)

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit.

"För femte året i rad har Ordberoende förlag anordnat en novelltävling under vinjetten #älskanoveller. I år är temat passion, en känsla som betecknas som en förkärlek, spännande och mäktig, en känsla som vanligtvis kan kopplas till lust och åtrå, men också ilska och svartsjuka.

Debuterande såväl som etablerade författare har tolkat och skrivit fritt kring ämnet och i den här antologin får du läsa en bredd av spännande, roliga och kittlande berättelser. Novellerna pendlar mellan humor och allvar, erotik och kärlek. De skildrar allt från nyförälskelsen, flörten på jobbet och upptäckandet av sin sexualitet, till hämndbegäret, hemlängtan samt ivern att göra en förändring."I novellantologin #älskanoveller - nyanser av passion medverkar jag med min novell "Hederlig research".

Vill du köpa ett signerat (eller flera) exemplar av antologin? Kontakta mig då (för kontaktuppgifter, se fliken "Kontakt") och uppge namn, adress, e-postadress, telefonnummer, hur många exemplar du vill köpa och ev. till vem (så jag vet vem jag ska signera till).

Pris: 190 kr (inkl. frakt) / 165 kr (exkl. frakt)