Om mig

Jag är född 1989 och uppvuxen i Malmö tillsammans med mina föräldrar, min äldre syster samt olika husdjur under åren, men jag flyttade därifrån 2009. Efter att ha bott i Mälardalen och därefter i halländska Falkenberg i några år, bor jag numera i Huskvarna tillsammans med min make, vår dotter (född 2017) och vårt vilda lejon (som dock ser ut som en söt katt ...).

Att läsa har alltid varit en passion i mitt liv, precis som skrivandet. Vid 16 års ålder började jag skriva noveller mer regelbundet och under sista året på gymnasiet skrev jag och min vän Hanan Sabah Ryberg romanen "Att slukas av mörker", som en del i vårt projektarbete. Därefter har jag medverkat i några novellantologier (se mer under fliken "Utgivna noveller") samt fått två noveller publicerade i Hemmets Veckotidning.

Mellan juni 2013 och februari 2022 arbetade jag som advokatsekreterare på en liten advokatbyrå i vackra Varberg. Innan det studerade jag till paralegal (juridisk handläggare) vid Påhlmans Handelsinstitut i Stockholm. Min paralegal-examen tog jag i juni 2012 och därefter arbetade jag cirka ett år på hyresnämnden. Kika gärna in på min paralegalblogg "Livet som paralegal" (https://paralegal.blogg.se) om du är intresserad av utbildningen och yrket.


Fotograf: Thomas Berggren
Fotograf: Thomas Berggren